domingo, 28 de septiembre de 2008

La barbacoa

El company de feina de la Sandra, en Jesús, i la seva dona, la Glòria, ens han convidat avui a un dinar a casa seva. I que millor que fer una bona barbacoa eh? Us deixo un video i les fotos del dia.



Ñam, ñam... ja podeu veure, que si llonganissa, broquetes...



Aquí tenim el xef, fent una petita pausa. Un tiu que val la pena.



La kyra, la gosseta.




La Glòria ens ha sorprès a tots amb uns canapès que... bé, no cal que digui que estaven boníssims, mes val una imatge que mil paraules.



En Jesús i la Glòria. He de dir que s’han portat súper be amb nosaltres. Moltes gràcies un altre cop. El proper dinar, a casa nostra eh??



I bé, desprès de dinar i donar un tomet a la Kyra, no podia faltar la partideta de poker, jejeje. La Glòria ha quedat en primer lloc, jo el segon, la tercera la Sandra i el quart el Jesús. No pateixis Jesús, la propera partida, vendetta...


2 comentarios:

Jesus dijo...

La veritat es que hem estat de mil meravelles i que la companyia ha estat lo millor!!! Bon rotllo, anecdotes, riures, en fi, que un cop mires el rellotge ja era l'hora de plegar jeje. Gracies a vosaltres per venir :)

PD. A la propera partida de poker no puc prometre guanyar, però si que asseguro que tindràs amb mi un os dur de rossegar jajaja (a la gloria ja no la nomeno perque ens va arruinar a tots i sembla que no te gaire que aprendre no xD)

Albert dijo...

Un dia rodó! Sí senyor !!!
Enhorabona.
Albert